HaaiKoe presenteert: de Evert ten Napel fanshop!

Wij van HaaiKoe zijn fan van enkele mannen van stavast, zoals Chriet Titulaer, Frank Masmeijer, François Boulanger en Henk Westbroek. Onze grootste held steekt daar echter met voetbalkop en dito schouders bovenuit: van Evert ten Napel zijn wij al jaren devoot fan. Zo hanteren wij bij het bekijken van wedstrijden het criterium of Evert de commentator is, citeren wij te pas en te onpas uit ’s mans werk en betreuren wij het dat het niet meer lang duurt eer Evert de pensioensgerechtigde leeftijd heeft bereikt.

Maar we zijn er van overtuigd dat Evert nog even gaat vlammen, en met die gedachte in het achterhoofd presenteren wij met gepaste trots: de eerste Evert ten Napel fanshop ter wereld! Opdat wij zijn mooiste citaten nooit vergeten.

Shirt 1:

Die Evert toch! Af en toe voegt hij een extra lettergreepje in, maar het resultaat daarvan is te allen tijde naturel! Goed zo, Evert!
Prijs: 399 euro

Shirt 2:

Carsten Jancker, een van de stijlvolste voetballers van onze Oosterburen, nu in citaat van Evert op een shirt! Wat wil de mens nog meer?
Prijs: 389 euro

Shirt 3:

Tijdens Nederland – Brazilië, een halve finale van het WK in 1998, sprak Evert deze legendarische zin. Hij vermoedde al dat er iets ging gebeuren!
Prijs: slechts 349 euro!

Shirt 4:

Hier valt weinig meer aan toe te voegen. De trouwe Evertluisteraar herkent dit Evertzinnetje al van verre!
Prijs: 419 euro

Shirt 5:

Denk maar niet dat Evert de keepers vergeet! Nee, altijd krijgen de trouwe sluitposten hun verdiende portie commentaar van Evert!
Prijs: 389 euro

Shirt 6:

Levensgenieter Evert gaat altijd op in de wedstrijd en maakt de gelukkige kijker deelgenoot van zijn gemoedstoestand!
Prijs: 389 euro

Shirt 7:

Allitereren, dat kan Evert als geen ander! De innemende Jon Dahl Tomasson weet er inmiddels alles van!
Prijs: 399 euro

Shirt 8:

Lionel Messi, het wonderkind van Argentinië, was een aardige voetballer tot Evert deze zin sprak! Sindsdien is hij een wereldster!
Prijs: 409 euro

Mail naar HaaiKoe als u een van deze shirts aan uw kledingcollectie toe zou willen voegen! Op is op!

Stem of voeg toe aan Uitleg over het gebruik van deze icons : Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck

27 Responses to “HaaiKoe presenteert: de Evert ten Napel fanshop!”


Comments are currently closed.